Teambuilding

DAGPROGRAMMA

SCHAPENDRIJVEN

TEAMBUILDING

WIE IS DE LEIDER


"Belangrijk is te achterhalen wie de leider is bij de schapen, bij de mensen is dat normaal gesproken ook vrij snel duidelijk."

SCHAPENDRIJVEN ALS METAFOOR VOOR SAMENWERKING IN EEN TEAM.

That will do biedt de mogelijkheid om met jouw team, gezin, vriendenclub etc. wat langer stil te staan bij het thema `samenwerking` op een ontspannen  manier.

Karin Hermens zal het schapen drijven organiseren en  leiden, hierbij ligt de nadruk op ontspanning en gezelligheid.


Petra Derks zal als  coach  de groepsprocessen duiden. Tijdens de workshop kunnen onderwerpen als leiderschap, samenwerking, communicatie en (werk)sfeer onder de aandacht worden gebracht.


Zonder samenwerken krijgt men de schapen niet in de pen, wat veel hilariteit en ontspanning zal opleveren .

Outdoor

Omdat uw team gezamenlijk buiten in de vrije natuur, ver weg van het bureau of andere werkplek, bezig gaat met schapen zullen andere problemen en kwaliteiten aan de oppervlakte komen. Petra zal samen met Karin de groep tot de broodnodige samenwerking aanzetten, eventuele aandachtspunten uit de dagelijkse werkroutine komen dan al snel naar boven  en kunnen zo een plaats krijgen. Uw team wordt direct vanaf het begin actief betrokken in het samenspel van herder, hond en de kudde schapen. De inhoud van de workshop wordt afgestemd op uw huidige situatie en specifieke wensen.

Schapendrijven

De teambuilding bestaat uit diverse onderdelen. Leren kijken en waarnemen hoe een hond de schapen in een pen zet  (omheining) . Hierna zal uw team de plaats en het werk van de honden overnemen. Dit levert veel humoristische situaties op omdat schapen nu eenmaal niet altijd doen wat mensen verwachten. Daarna zal Karin  aangeven waar je op moet letten en zal door goed samenwerken het onmogelijke toch gerealiseerd kunnen worden. Wat een hond kan kunnen 10 mensen ook voor elkaar krijgen. Door verschillende opdrachten en samenwerkingsvormen krijgt Petra een perfect beeld van de aandachtspunten binnen uw team. Door een vertaalslag te maken naar de dagelijkse praktijk levert deze workshop ondersteuning om een goed georganiseerd team te krijgen  dat leert communiceren en samenwerken in al haar facetten.

Competitie

Door de groep in tweeën te splitsen en tegen elkaar uit te laten komen kan door middel van een kleine oefening in competitie verband nog een extra dimensie aan de teambuilding worden toegevoegd. Hoe gaat het team om met druk van tijd en spel. Hierbij staat vast dat het geheel een onvergetelijke leerzame ervaring voor uw team zal zijn.

Intake gesprek

Voorafgaand aan de teambuilding zal Petra een intake-gesprek hebben om doelstellingen van de middag met elkaar af te stemmen. Door het goed voor te bereiden en doelen te bepalen kunnen we garanderen dat het niet zomaar een middagje uit wordt, maar een extra toevoeging voor uw team zal zijn. Op deze wijze kunnen we ook ervoor zorgen dat de WKR regeling van kracht blijft op het schapendrijven en het 100% aftrekbaar van de belasting blijft.

STUUR EEN E-MAIL

Geef hieronder je naam en e-mail adres op en we mailen je zo spoedig mogelijk terug

 
 
 
 

SERVICE

  • Groepsvervoer
  • Consumpties
  • Slecht weer garanties
  • Externe coach

REACTIES

De omgeving, de honden, de schapen allemaal prachtig, we komen zeker terug”


Gerard ,Kion Nijmegen

SNEL CONTACT

info@thatwilldo.nl

tel: 06-51395630