Offerte

EEN OFFERTE OP MAAT, ALS U NOG VRAGEN HEEFT HOREN WIJ HET GRAAGGroepsvervoer

That  will do heeft goede contacten  met een personenvervoersbedrijf en  kan u transport aanbieden tegen een zeer concurrerende  prijs. U wordt dan op een lokatie opgehaald en op een lokatie weer retour gebracht.


Consumpties

Tijdens de workshops kunnen we een pauze inlassen en u dan een kleine versnapering en een drankje, keuze  in overleg, aanbieden.


Lunch

Na of  voor de workshop kunnen wij   een heerlijke boeren lunch verzorgen. Met mooie  streekproducten en natuurlijk schapenkaas. 


 

  Coach

Voorafgaand aan de teambuilding kan met een van onze coaches, een intake-gesprek plaats hebben om doelstellingen van de middag duidelijk op papier te krijgen. Wat zijn uw doelstellingen en verwachtingen en hoe kunnen wij die het beste realiseren. Door het goed voor te bereiden en doelen te bepalen kunnen we garanderen dat het geen middagje uit wordt maar een extra toevoeging voor uw team zal zijn. Op deze wijze kunnen we ook ervoor zorgen dat de WKR regeling van kracht blijft op het schapendrijven en het 100% aftrekbaar van de belasting blijft.

 

OFFERTE/RESERVERING

Vul het onderstaande formulier in en wij sturen u per omgaande een passende offerte of bevestigen de reserveringsdatum.

Offerte
Reservering
 
 
 
 
 
Dagprogramma
Schapendrijven
Teambuilding
 
 
 
Met groepsvervoer
Met consumpties
Met lunch
Met Coach
 
 
 

SERVICE

  • Groepsvervoer
  • Consumpties
  • Lunch
  • Externe coach

REACTIE

“Het is eigenlijk nooit slecht weer in Zyfflich, ook schapendrijven in de regen heeft zijn charme ”


Ton, Arnhem

SNEL CONTACT

info@thatwilldo.nl

tel: 06-51395630